maxflytt.se

max flytt & städ

Flytta Utomlands från Helsingborg

Dags att flytta från Sverige?

Är det dags att ta steget från Helsingborg och flytta utomlands? Idag är hela världen ett arbetsfält för svenskar, och fler och fler väljer att flytta utomlands. Det har aldrig varit enklare att genomföra en utlandsflytt, och vi på Max Flytt och Städ finns här för att hjälpa dig genom hela processen. Oavsett om du planerar att flytta till ett annat land eller återvända till Sverige, är vi din självklara partner.

På Max Flytt och Städ har vi lång erfarenhet av att genomföra flyttar både inom och bortom Sveriges gränser. Vi besitter både kunskapen och kapaciteten som krävs för att genomföra en omfattande flytt som är prisvärd, säker och effektiv. Vår målsättning är att göra din utlandsflytt så smidig som möjligt och att du ska känna dig trygg genom hela processen.

Vi utför flyttar inom Norden, Europa och EES-länder. Boka nu för att börja planera din utlandsflytt med oss.

Ta hjälp av proffs vid utlandsflytt

Att flytta utomlands, oavsett om det är för en bestämd tidsperiod eller permanent, kan vara nervöst. Anledningarna till att man flyttar utomlands varierar, men den gemensamma nämnaren är ofta att det känns överväldigande. Genom att anlita en professionell flyttfirma kan du minska stressen och göra flytten mindre nervös.

När du överlåter det tunga lasset till någon som har erfarenheten och kapaciteten att flytta ditt bohag sparar du både tid och energi. Råd och tips från personal som har genomfört flertalet utlandsflyttar kan vara ovärderliga. Vi på Max Flytt och Städ står för alla omkostnader, och du kan vara trygg med att priset du får inkluderar allt.

Tips inför din utlandsflytt

Skatteverket
När du ska flytta utomlands och planerar att vara borta längre än ett år, behöver du anmäla din flytt till Skatteverket. De kommer att informera övriga myndigheter som kommun och landsting om din flytt.

Försäkringskassan
Om du flyttar utomlands i mer än ett år och inte har blivit utsänd av din svenska arbetsgivare, måste du även anmäla din flytt till Försäkringskassan. Du kommer då att avregistreras från den svenska socialförsäkringen. Det är viktigt att ta reda på hur socialförsäkringen fungerar i ditt nya land. Om du flyttar inom EU, EES eller Schweiz är det oftast inte så komplicerat.

Pålitlig flytthjälp för privatpersoner och företag

Max Flytt och Städ har lång erfarenhet av utlandsflyttar och vet hur vi ska hjälpa våra kunder på ett smidigt och effektivt sätt. Vid en utlandsflytt är det extra viktigt att allt genomförs med rätt planering och hjälp för att minimera risken för kostsamma missöden. Vi förstår att du kanske inte har tillgång till vänner och familj att förlita dig på för de tunga lyften, vilket gör det skönt att ha en flyttfirma som kan förstå dina behov och önskemål på förhand.

Riskanalys för Komplicerade Flyttar

För mer komplicerade och omfattande flyttningar genomför vi en grundlig riskanalys. Denna analys görs för att effektivisera flytten och minimera risken för misstag eller oväntade överraskningar. En utlandsflytt med oss ska både vara effektiv och prisvärd.

Fastpriser och Samfrakt

Vi tillämpar alltid fastpriser, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med att inga extra kostnader tillkommer efter flytten. Vi erbjuder även samfrakt, vilket innebär att vi transporterar flera bohag samtidigt och avlastar efter hand som vi anländer till destinationerna. Detta är perfekt för dig som endast behöver flytta en mindre mängd saker och vill ha ett kostnadseffektivt alternativ.