maxflytt.se

max flytt & städ

Våra priser

Priser för flytt

2 Man + Lastbil

495 kr /timme
 • 2 personer
 • 1 lastbil
 • Vid en flytt av de flesta lägenheterna och mindre företag räcker det oftast med 2 personer och 1 lastbil. Detta är en av våra mest beställda tjänster.

3 Man + Lastbil

695 kr /timme
 • 3 personer
 • 1 lastbil
 • Har du extra tunga möbler och många flyttlådor som du ska flytta kan vi behöva mer bärkraft och då kan vi skicka tre personer tillsammans med 1 lastbil för att utföra arbetet!
populär

4 Man + Lastbil

995 kr /timme
 • 4 personer
 • 2 lastbil
 • Vi genomför flyttstädning av din bostad eller lägenhet så den lever upp till kraven en fastighetsägare kan ställa.

Vill du få fastpris?

Vi vet att vissa vill ha en fastprissättning, och det kan då underlätta för alla inblandade parter. Skicka en offertförfrågan direkt via vår hemsida och så återkommer vi med ett prisförslag.

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

Vi erbjuder både pris per timme och fastpris beroende på vad du som kund önskar.
Fastpris är fördelaktigt då du som kund kan vara säker på att flytthjälpen utförs för det priset som vi kommit överrens om och slipper oroa dig över detta.
Priset beräknas på hur lång tid och hur mycket arbetskraft som kan tänkas behövas.

Andra faktorer som kan påverka priset är vart du bor, hur långt det är mellan bostäderna, bostadens yta, tillgång till hiss eller enbart trappor samt avstånd till och från parkeringen till entrédörren. Utöver flytthjälpen är vi även behjälpliga med packning av ditt bohag samt montering av olika möbler till en extra kostnad. Meddela oss alltid om du har något ömtåligt eller väldigt tungt. Dyker det upp oväntade saker på flyttdagen kan du få betala eventuella tillägg.

Värdesaker så som smycken, kontanter, plånböcker ser vi gärna att du själv ansvarar för under flyttdagen så att det inte uppstår några onödiga konflikter oss emellan.

Priser för flytt

Startavgift på 500 kr tillkommer som ett en gångs belopp.
Vår minimum debitering är 3 timmar och för varje påbörjad timme efter detta debiteras du som kund enligt priserna ovan.

Prisexempel på våra tjänster

Montering: från 300 kr
Flytthjälp fastpris: från 2800 kr
Flyttstäd: från 1800 kr
Bortforsling av bohag: från 1800 kr
Alla priser är efter rut avdrag

Prisexempel

Flyttfirmans pris kan komma att beräknas på hur lång tid en flytt kan komma att ta. En generell uppskattning på en flytt med en flyttfirma kan vara såhär.

 • 30 – 50 kvm från ca 2800 kr
 • 50 – 70 kvm från ca 3500 kr
 • 70 – 150 kvm från ca 4900 kr

Vilka faktorer kan påverka priset för en flytt?

Har du ett mer minimalistiskt hem eller har du ett hem med mycket möbler, prylar och ägodelar? Storleken på ditt bohag och dina ägodelar kommer spela priset som du kommer få ifrån oss, därför är det bra att vara insiktsfull när du ska flytta och ange hur mycket du har i ditt hem. Har du föremål som du vill sälja, kasta eller skänka bort i flytten? Ska du flytta till en mindre bostad kan det vara ett alternativ att magasinera delar av ditt bohag.

Att genomföra en flytt handlar inte bara om att hyra in ett par extra händer som hjälper dig bära, det är oftast mer omfattande än så. För att genomföra en flytt så krävs det oftast att man förbereder, planerar, packar, uppackning, nedmontering och montering av de större pjäserna samt genomför en ordentlig flyttstädning.

Givetvis att sköta allt detta kommer betyda att du kan sänka dina flyttkostnader, men det tar även mer tid som gör att du måste offra tid, kraft och kanske till och med semesterdagar.

Ska du genomföra en längre flytt kanske mellan Malmö och Stockholm? Eller ska du göra en kortare flytt inom Malmö kommun? Hur långt ska ditt bohag transporteras är något som kommer påverka prislappen på din flytt? En annan avgörande faktor är hur tillgänglig bostäderna är och parkeringsmöjligheter när ytterdörren.

Hur långt är med mellan den närmaste parkeringen och entrédörren?

Har din nya eller gamla bostad en hiss kan det komma att påverka priset. Gäller det bottenplan eller våning 5 utan hiss, det kommer innefatta en större kraftansträngning och påverka priset.

Har du tyngre saker i ditt bohag som ska transporteras med till ditt nya hem som till exempel piano, akvarium och kassaskåp? Om detta är ja så kommer det kräva en viss specialhantering från flyttfirman du anlitar och det kommer också resultera i ett högre pris.

Att flytta större och tyngre föremål/möbler är inte något om att rekommendera om man inte besitter kunskapen. Det kan innefatta skador på både kroppen som föremålen själva. Låt istället våra experter ta tag i detta jobbet åt dig istället!

Det finns flera faktorer som kan innefatta en flexibilitet, har ni möjlighet att flytta inom en viss tidsram som valfri veckodag på en vecka eller måste flytten utföras på ett fastställt datum som en söndag till exempel. Någon som kan påverka priset är även hur flyttfirmans bokningsläge ser ut när er förfrågan inkommer. Generellt så kostar en flytt mer på helger, röda dagar eller högtider som runt jul/påsk. Veckodagar brukar oftast vara billigare att flytta på.

Rabatt med Rut​

Med rut-avdraget har du rätt att dra av 50 % på arbetskostnaden upp till totalt 75 000 kronor per person och år när du anlitar en flyttfirma. Kom ihåg att kostnaden för magasinering, flyttbil och drivmedel inte ger rätt till rut-avdrag. Rut-avdraget är bundet till dig som person och din pott gäller per år och adderas med andra rut-avdrag som du kanske gör med olika hantverkare.