maxflytt.se

max flytt & städ

Flyttstädning

Vi hjälper dig med din flyttstädning när du ska flytta så du undviker petiga fastighetsägare!

Bekymmersfri flytt

Flyttstädningen kan vara ett av de mest stressfulla momenten när du ska flytta. Därför kan det vara användbart att anlita ett professionellt företag för att spara din värdefulla tid. Den tiden kan du lägga på att njuta av ditt nya boende istället. Känner du dig stressad inför en flytt kan vi på Max Flytt & Städ underlätta din vardag genom att erbjuda dig en effektiv och professionell flyttstädning i hela Skåne till ett fast pris.

Flyttstädning

Max flytt och städ erbjuder dig en flyttstädning av bästa kvalité. Tjänsten baserar sig på städning av tomma bostäder och lokaler där samtliga lösa inventarier är borttagna. Städmaterialet ingår alltid i vår service. Vi lämnar en nöjd kund garanti på flyttstädningen i 7 dagar efter utfört arbete. På så sätt kan du vara säker på att du lämnar en ren bostad vidare till den nya ägaren.

Vad ingår i flyttstäd?

Garanti: Bostaden ska vara tom när vi utför arbetet, kyl/frys ska vara avstängda, elen ska vara påslagen för att vi ska kunna utföra ett bra arbete.
Vi lämnar alltid städgaranti i 7 dagar efter utfört arbete.
Klagomål efter att kunden godkänt flyttstädningen beaktas inte.

Kök

Toalett och badrum

Vardagsrum, sovrum och hall

Priser för övrig städning

Detta ingår inte

I vilka städer erbjuder vi flyttstädning?

Vi erbjuder flyttstädning i större delen av Skåne, behöver du hjälp i någon av nedan områden är du varmt välkommen att kontakta oss! Finns ditt område inte med? Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra!

Dags att byta bostad?

Det är viktigt för fastighetsföretag att få tillbaka en ren bostad. Ni slipper onödiga böter på grund av områden som är svåra att rengöra eller där man ofta glömma de. Genom att välja oss så väljer du flera tals år av erfarna städare. Efter att vi är klara så behöver du inte oroa dig om vi har missat att städa ett område.