maxflytt.se

max flytt & städ

Flyttfirma
Malmö

Professionell & effektiv flytthjälp i Malmö

Söker du flyttfirmor i Malmö? Då har du hittat helt rätt! Välkommen till Max Flytt och Städ – din pålitliga partner när du behöver flytthjälp i Malmö och omgivande områden. Vi är en etablerad flyttfirma med mångårig erfarenhet av att hjälpa människor att flytta på ett säkert och stressfritt sätt så att du istället kan fokusera på att känna dig hemma i din nya bostad istället för att oroa dig över att ditt bohag kommer fram till din nya bostad på ett säkert sätt.

Dina kontaktuppgifter

Detailjer av flytt

Nuvarande adress

Ny adress

Sista frågorna

Trygg flytthjälp med MaxFlytt

När man genomför en flytt tycker vi att det är av yttersta vikt att man kan känna sig trygg med det företag man anlitar för att hjälpa till med flytten så att man inte står där med till exempel en trasig TV eller trasigt porslin. Vår personal är erfarna i att hantera ömtåliga och värdefulla föremål och ser alltid till att ta väl hand om dina ägodelar. Skulle olyckan vara framme kan du även känna dig trygg i att vi har försäkring. Vår flyttfirma i Malmö har den kompetens och utrustning som krävs för att hjälpa dig att flytta på ett smidigt sätt. Vi har lång erfarenhet av att hantera olika typer av flytthjälp, och vi vet hur viktigt det är att vara noga med alla detaljer för att säkerställa en smidig flyttprocess. Vi är också mycket noga med att skydda dina saker under flytten, så du kan vara säker på att allt kommer att anlända till din nya adress precis så som det lämnade den gamla.

Bohagsflytt

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Företagsflytt

Ska ditt företag flytta till nya lokaler? Vi ser till att flytten flyter på så smärtfritt som möjligt. Vi har stor vana av omfattande projekt.

Flyttstädning

Vi genomför flyttstädning av din bostad eller lägenhet så de lever upp till kraven en fastighetsägare kan ställa.

Flyttpacka

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Bärhjälp

Magasinering

Montering & återvinningcentral

Vi hjälper dig hålla koll på allt som behövs

När det kommer till flytt är det massvis med saker att tänka på som inte alltid är helt lätt att komma ihåg. Där kommer vi in och kan bidra med vår långa erfarenhet av flyttar och allt som hör därtill. Vi hjälper dig att hålla koll på det du behöver fixa så att du själv inte behöver tänka på det. Förutom att hjälpa till med själva flytten i sig, kan vi också erbjuda andra typer av flytthjälp i Malmö. Om du behöver hjälp med att packa upp dina saker, diska och städa upp efter flytten, så kan vi erbjuda det. Vi kan också hjälpa till med annat som hör till en flytt exempelvis magasinering, mindre snickeri- och måleriarbeten eller montering av möbler. Oavsett vilka behov du har i din flytt så kan du känna dig trygg i att vi kan hjälpa dig med det.

Rätt flytt till rätt pris

Med en ny bostad tillkommer det ofta mycket kostnader och vad gäller priser erbjuder vi alltid våra kunder det bästa priset vi kan och hos oss kan du alltid känna dig trygg med att du får prisvärd flytthjälp av ett seriöst företag. Vi förstår att flytten kan vara en dyr affär, så vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen som passar just dina behov och din budget så att du kan känna dig trygg med att du får rätt flytthjälp till rätt pris utan att behöva lägga onödiga pengar på flytten.

När du är i behov av en flyttfirma kan du vända dig till Max Flytt och Städ och alltid känna dig trygg med att du gjort rätt val och får en så lugn och stressfri flytt som möjligt. Om du vill veta mer om våra tjänster som flyttfirma i Malmö, eller om du vill få ett kostnadsförslag för din flytt, så är du välkommen att kontakta oss. Vi är alltid beredda att hjälpa dig med dina flyttbehov oavsett vad det är du behöver hjälp med i din flytt. Tveka inte att höra av dig till oss – vi ser fram emot att hjälpa dig att flytta till din nya adress på ett smidigt och stressfritt sätt!