maxflytt.se

max flytt & städ

Frågor och svar

Det beror helt på olika faktorer som volym, lastningsavstånd mellan porten och bilen, samt sträckan mellan A till B.

Ja, om du flyttar ut ditt bohag på morgonen kan vi genomföra städningen samma dag. Då städningen ska ske samma dag ber vi dig att ha tömt badrummet och plockat undan i alla fönsterkarmar. På detta sätt kan vi genomföra städningen av badrummet och putsningen av fönsterna först.

Ja, det sköter vi så du slipper tänka på det.

Det tillkommer inga extra kostnader om vi bokar ett timpris. 

Dom vanligaste anledningarna till att det skulle bli en extra kostande för dig är:

1: Volymen är större än vid avtalet för er beställning av flytten till ett fastpris. (Om bohagen är extra möblerat)

2: Avståndet mellan bilen och porten är längre än vad som har avtalats om, och vi inte kan parkera nära.

3: Om ni flyttar ut och inte har bokat upp hissen och vi inte kan lasta av och på pga. av att någon annan flyttfirma använder hissen samtidigt eller den är upptagen onaturligt mycket.

Givetvis kan du ändra din beställning efter bokning. För att endast ändra flyttdatum går det bra att göra detta senast 5 dagar innan planerad flyttdag. För att slippa betala onödiga kostander så ska tjänsten avbokas senast 7 dagar innan planerad flyttdag.

Max flytt och städ packar dina flyttlådor om du beställer denna tjänsten i samband med bokningen. För detaljer om detta hänvisar vi dig till vår bokningsbekräftelse. Du kan beställa packning och uppackning av dina flyttlådor. Kontakta oss så tar vi fram ett lämpligt erbjudande av detta till dig!

Vi flyttar som oftast inom Skåne. Men kör regelbundna flyttar även till Göteborg och Stockholm samt övriga städer i hela Sverige, Norge, Danmark och övriga EU länder.

De mindre växterna och blommorna ska packas ned i flyttkartonger med locken öppna. De större växterna flyttas som de står i sina krukor. Vi gör vårt bästa för att ta hand om dina växter med stor omsorg. Vi kan inte garantera att de kommer klara av kyla och värme.

Vi ser gärna att du själv ansvara för dessa ägodelar så att det inte uppstår missförstånd oss emellan. Om inte detta är möjligt så meddela arbetsledaren om ni har extra dyrbara gods.

Djur ska flyttas innan eller efter flyttlasset då vi ej kan ansvara för detta. Vi kan självklart flytta fågelburar, akvarier etc vid behov men då ska dessa vara tomma.

Det finns regler och restriktioner vad en flyttfirma inte får lov att flytta. Det rör sig om transport av föremål som kan orsaka skador på personer eller egendom och dessa är strikt reglerade. Det kan innefatta att vi inte kan hjälpa dig flytta saker som är brandfarliga, explosiva, frätande eller illaluktande. Vi kan inte flytta vapen och ammunition.

Max Flytt och städ erbjuder garanti på våra tjänster. Är du inte nöjd med vårt utförda arbete så ber vi dig att kontakta oss så kan vi ordna upp situationen. Antingen så utför vi arbetet på nytt (till exempel en flyttstädning) eller så kommer vi överens om en finansiell kompensation för bristfällig flytt.

Möbler som är alldeles för stora eller för tunga skall nedmonteras inför transporten. Detta gäller även de föremålen som inte kan transporteras på ett säkert sätt. Är du inte säker på vilka fall detta gäller. Ryms möblerna inte igenom dörrar och korridorer? Finns det smala hörn eller trappor som möblerna ska passera?

Väger föremålen mer än 80kg? Är föremålen väldigt bred eller höga? Är du fortfarande osäker på vilka möbler som ska nedmonteras kan du alltid kontakta oss på förhand och få råd!

Vi följer bohag 2010 riktlinjer och är ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar.

I och med detta är både era ägodelar, vår personal, och utrustning skyddade under arbetet.

Vi på Max flytt och städ erbjuder betalning med swish & faktura.

Bankgiro: 5825 – 0044

Swish: 1232104685

Du kan betala direkt efter utfört arbete via swish eller mot faktura med 14 dagars betalning.

Våra priser för montering av möbler börjar på 300 kr beroende på vad för möbel som ska monteras. Vi kan möbler och hjälper dig gärna med monteringen vid din flytt.

Om skatteverket ger avslag på RUT så är du som kund ansvarig för att betala detta belopp till oss om det visar sig att du inte har rätt till RUT eller redan förbrukat ditt belopp. Därför är det viktigt att du kollar upp detta innan.

Ja det har vi! Vi samarbetar med jämförelsetjänsten Flyttjakt.