maxflytt.se

max flytt & städ

Flyttstädning Malmö

Vi hjälper dig med din flyttstädning när du ska flytta i Malmö så du undviker petiga fastighetsägare!

Flyttstädning i Malmö för en bekymmersfri flytt

Att genomföra en flyttstädning kan vara en av de mest stressiga delarna av en flytt. För att undvika problem med petiga fastighetsägare och för att spara värdefull tid är det klokt att överlåta städningen till proffs. På Max Flytt & Städ erbjuder vi effektiv och professionell flyttstädning i hela Skåne, inklusive Malmö, till ett fast pris. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya boende.

Varför välja Max Flytt & Städ?

Max flytt och städ erbjuder dig en flyttstädning av bästa kvalité. Tjänsten baserar sig på städning av tomma bostäder och lokaler där samtliga lösa inventarier är borttagna. Städmaterialet ingår alltid i vår service. Vi lämnar en nöjd kund garanti på flyttstädningen i 7 dagar efter utfört arbete. På så sätt kan du vara säker på att du lämnar en ren bostad vidare till den nya ägaren.

Vad inkluderas i vår flyttstädningstjänst i Malmö?

Flyttstädning med nöjd-kund-garanti: Vi utför flyttstädning i Malmö av högsta kvalitet. Städningen omfattar tomma bostäder och lokaler där alla lösa inventarier har tagits bort. Städmaterialet ingår alltid i vår service. Vi lämnar en Nöjd Kund Garanti i 7 dagar efter avslutat arbete för att säkerställa att du lämnar en ren bostad till den nya ägaren.

Kök

Toalett och badrum

Vardagsrum, sovrum och hall

Priser för övrig städning

Detta ingår inte

Dags att byta bostad i Malmö?

Vi förstår vikten av att lämna tillbaka en ren bostad. Genom att välja Max Flytt & Städ i Malmö får du erfarna städare som säkerställer att inget område blir bortglömt. Undvik onödiga böter och överlåt flyttstädningen till oss. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning i Malmö och omgivande områden.

Vanliga frågor och svar om flyttstädning i Malmö

Nej, du behöver inte vara närvarande. Vi är professionella och kan utföra städningen även om du inte är på plats.
Vi lämnar en nöjd-kund-garanti i 7 dagar. Om du inte är nöjd, kontakta oss inom denna period så åtgärdar vi det kostnadsfritt.