maxflytt.se

max flytt & städ

Flyttfirma
Kristianstad

Professionell & effektiv flytthjälp i Kristianstad

Om du är i behov av flytthjälp i Kristianstad och letar efter en professionell och pålitlig flyttfirma, så har du kommit rätt! Max Flytt och Städ är en etablerad flyttfirma som har hjälpt människor att flytta i Kristianstad och omgivande områden under lång tid. Vi är experter på att hjälpa dig att flytta på ett smidigt och stressfritt sätt. Oavsett om du ska flytta ett par kilometer bort eller till en annan stad så har vi erfarenheten hjälpa dig att genomföra flytten tryggt, säkert och smidigt så att du istället kan fokusera på att bli hemmastad i din nya bostad.

Dina kontaktuppgifter

Detailjer av flytt

Nuvarande adress

Ny adress

Sista frågorna

Känn dig trygg i din flytt

Vår erfarna flyttfirma i Kristianstad har all kompetens och utrustning som krävs för att hjälpa dig att flytta på ett säkert och effektivt sätt. Vi har lång erfarenhet av att hantera olika typer av flyttar, och vi vet hur viktigt det är att vara noga med alla detaljer för att säkerställa en smidig flyttprocess. Vi är också mycket noga med att skydda dina saker under flytten, så du kan vara säker på att allt kommer att anlända till din nya adress i samma skick som det lämnade den gamla. Vår personal är vana vid att hantera ömtåliga och värdefulla föremål vid en flytt och tar alltid väl hand om dina ägodelar oavsett om det handlar om en kaffemugg eller ett piano. Att känna sig trygg vid anlitandet av en flyttfirma ser vi som en självklarhet och vi har därför trafiktillstånd som krävs vid bohagsflytt samt försäkring. Vi har också egna lastbilar och utbildad personal som ser till att flytten går så smidigt som möjligt.

Bohagsflytt

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Företagsflytt

Ska ditt företag flytta till nya lokaler? Vi ser till att flytten flyter på så smärtfritt som möjligt. Vi har stor vana av omfattande projekt.

Flyttstädning

Vi genomför flyttstädning av din bostad eller lägenhet så de lever upp till kraven en fastighetsägare kan ställa.

Flyttpacka

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Bärhjälp

Magasinering

Montering & återvinningcentral

Vi hjälper dig hålla koll på allt som behövs

En annan fördel med att använda oss som flyttfirma i Kristianstad är att vi kan erbjuda olika typer av flytthjälp. Om du behöver hjälp med allt från att packa upp dina saker till att diska och städa upp efter flytten, så kan vi erbjuda det. När det kommer till en flytt kan det vara många saker som behöver fixas som man inte kanske tänker på direkt. Vi kan därför också hjälpa till med mängder av andra tjänster som kan behövas vid en flytt såsom magasinering, montering av möbler, mindre målningsarbeten eller bortforsling av skräp. Så oavsett vilka behov du har kan du känna dig trygg i att vi kan hjälpa till med allt som behövs. Istället för att du ska behöva stressa över att komma ihåg allt som behöver ordnas kan du känna dig trygg med att vi har koll och hjälper dig hela vägen till din nya bostad.

Prisvärd flytthjälp i Kristianstad

Men det är inte bara vår professionella service och breda utbud av tjänster som gör oss till den bästa flyttfirman i Kristianstad. Vi är också mycket konkurrenskraftiga vad gäller priser, och vi erbjuder alltid våra kunder det bästa priset vi kan. Vi förstår att flytten kan vara en dyr affär, så vi strävar alltid efter att hitta lösningar som passar dina behov och budget. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får flytthjälp av ett seriöst företag till rätt pris.
Vi har lång erfarenhet av att hantera olika typer av flyttar, och vi vet hur viktigt det är att vara noga med alla detaljer för att säkerställa en smidig flyttprocess. Om du vill veta mer om våra tjänster som flyttfirma i Kristianstad, om du vill få ett kostnadsförslag för din flytt eller vill veta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt i din flytt, så är du välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring din flytt. Tveka inte att höra av dig till oss – vi ser fram emot att hjälpa dig att flytta till din nya adress på ett smidigt och stressfritt sätt!