maxflytt.se

max flytt & städ

Flyttfirma
Landskrona

Smidig & professionell flytthjälp i Landskrona

Letar du efter flytthjälp i Landskrona? Vill du ha hjälp av någon som verkligen vet vad de håller på med och som du kan lita på? Då har du kommit helt rätt! På Max Flytt och Städ har vi packat och burit åt våra kunder i Landskrona och deras grannar i området i åratal. Vi vet precis hur man gör din flytt så smidig och effektiv som möjligt. Oavsett om du ska flytta runt hörnet eller till en helt ny stad, så fixar vi det på ett säkert och effektivt sätt. Så kan du istället fokusera på att komma in i ditt nya hem och göra det mysigt direkt.

Dina kontaktuppgifter

Detailjer av flytt

Nuvarande adress

Ny adress

Sista frågorna

En flyttfirma du kan känna dig trygg med

Vi är en flyttfirma som har allt som behövs för en smidig flytt i Landskrona – kunskapen, erfarenheten och utrustningen – för att göra din flytt både säker och smidig. Vi har varit med om allt möjligt när det kommer till flyttar, och vet hur viktigt det är att hålla koll på varenda liten detalj för att allt ska flyta på utan strul. Vi tar hand om dina grejer som om de vore våra egna när vi flyttar dem, så du kan slappna av och veta att allt kommer fram i toppskick. Vårt grymma team i Landskrona är erfarna när det gäller att hantera allt från dina sköraste saker till de stora och tunga, och vi behandlar allt från din favoritmugg till ditt piano med samma kärlek och omsorg. Att du ska känna dig trygg med att välja oss för din flytt i Landskrona är enormt viktigt för oss. Därför kör vi bara med de rätta tillstånden och har en rejäl försäkring bakom oss. Plus, vi har våra egna lastbilar och ett gäng topputbildade medarbetare redo att göra din flytt så lätt och bekymmersfri som möjligt.

Bohagsflytt

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Företagsflytt

Ska ditt företag flytta till nya lokaler? Vi ser till att flytten flyter på så smärtfritt som möjligt. Vi har stor vana av omfattande projekt.

Flyttstädning

Vi genomför flyttstädning av din bostad eller lägenhet så de lever upp till kraven en fastighetsägare kan ställa.

Flyttpacka

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Bärhjälp

Magasinering

Montering & återvinningcentral

Få hjälp med alla delar av flytten

En annan grej som gör oss till ett säkert val för din flytt i Landskrona är att vi inte bara flyttar dina lådor från A till B. Vi löser allt däromkring! Behöver du hjälp att packa upp och få ordning på grejerna, eller kanske till och med städa och diska efter flytten? Inga problem, vi har det under kontroll. Flyttar man så dyker det alltid upp en massa saker man inte tänkt på från början. Vi står redo att hjälpa till med allt sånt där extra, vare sig det handlar om att förvara möbler ett tag, skruva ihop möbler, måla om eller köra bort skräp. Så, oavsett vad du behöver hjälp med kring din flytt, kan du lita på att vi löser det. Du slipper stressen med att försöka hålla reda på allt som ska göras. Vi ser till att allt rullar på, och du kan istället fokusera på att börja trivas i ditt nya hem.

Prisvärd flytthjälp i Landskrona

Men det är inte bara vår toppservice och breda utbudet av tjänster som gör oss till ett självklart val i Landskrona. Vi håller också koll på priserna för att se till att vi alltid är schyssta och konkurrenskraftiga. Vi förstår att en flytt kan bli en dyr historia, så vi jobbar hårt för att kunna erbjuda dig priser som både är rättvisa och passar din plånbok. När du väljer oss som flyttfirma i Landskrona kan du vara säker på att du får hjälp av ett företag som tar flytten på största allvar, utan att det kostar skjortan. Vi har stor erfarenhet av olika sorters flyttar och förstår hur kritiskt det är att ha koll på varje liten detalj för att göra flytten så lätt som möjligt. Om du är nyfiken på vad vi kan erbjuda när det gäller flytthjälp här i Landskrona, om du är ute efter en offert för just din flytt, eller vill veta hur vi kan underlätta din flytt på bästa sätt, då är du mer än välkommen att slå oss en signal eller skicka ett mail. Vi svarar gärna på alla dina frågor om flytten. Så tveka inte att kontakta oss – vi ser verkligen fram emot att få göra din flytt till ditt nya hem så smidig och fri från stress som möjligt!