maxflytt.se

max flytt & städ

Flyttfirma
Lund

Professionell & effektiv flytthjälp i Lund

Behöver du flytthjälp i Lund och söker en erfaren och pålitlig flyttfirma? Då har du hittat rätt! Max Flytt och Städ är en erfaren flyttfirma som har hjälpt skånebor med deras flytthjälp i Lund och närliggande områden under många år. Vi är specialister på att underlätta din flyttprocess på ett effektivt och stressfritt vis. Oavsett om det handlar om en kort sträcka eller en längre distans till en ny stad, kan vi med vår kompetens säkerställa en trygg, säker och smidig flytt. Detta gör att du kan lägga ditt fokus på att anpassa dig och känna dig som hemma i din nya bostad.

Dina kontaktuppgifter

Detailjer av flytt

Nuvarande adress

Ny adress

Sista frågorna

En flyttfirma du kan känna dig trygg med

Vår kunniga flyttfirma i Lund besitter all nödvändig expertis och utrustning för att hjälpa dig med en säker och effektiv flytt. Med bred erfarenhet inom diverse flyttsituationer är vi medvetna om betydelsen av att noggrant hantera varje detalj för att kunna erbjuda en friktionsfri flytt. Vi lägger stor vikt vid att skydda dina tillhörigheter under transporten, så du kan vara trygg i vetskapen om att allt kommer fram till din nya adress i samma skick som det lämnade den föregående. Vårt team är skickligt i att ta hand om känsliga och värdefulla objekt under flytten och behandlar varje föremål med största omsorg, vare sig det rör sig om en kaffekopp eller ett piano. Att du ska känna trygghet när du väljer vår flyttfirma för flytthjälp i Lund är för oss en prioritet, och därför har vi alla nödvändiga trafiktillstånd för bohagsflytt samt en omfattande försäkring. Vi står även utrustade med egna lastbilar och har ett team av välutbildade medarbetare som ser till att din flytt utförs så smidigt som möjligt.

Bohagsflytt

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Företagsflytt

Ska ditt företag flytta till nya lokaler? Vi ser till att flytten flyter på så smärtfritt som möjligt. Vi har stor vana av omfattande projekt.

Flyttstädning

Vi genomför flyttstädning av din bostad eller lägenhet så de lever upp till kraven en fastighetsägare kan ställa.

Flyttpacka

Att byta bostad kan vara stressigt och kräva mycket tid. Överlåt det arbetet till oss, så du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro!

Bärhjälp

Magasinering

Montering & återvinningcentral

Få hjälp med alla delar av flytten

En annan fördel med att använda oss som flyttfirma i Lund är att vi kan erbjuda många olika typer av tjänster som faller under flytthjälp. Oavsett om du behöver hjälp med att packa upp dina saker till att diska och städa upp efter flytten, så kan vi erbjuda det. När det kommer till en flytt kan det vara många saker som behöver fixas som man inte kanske tänker på direkt. Vi kan därför också hjälpa till med mängder av andra tjänster som kan behövas vid en flytt såsom magasinering, montering av möbler, mindre målningsarbeten eller bortforsling av skräp. Så oavsett vilka behov du har kan du känna dig trygg i att vi kan hjälpa till med allt som behövs. Istället för att du ska behöva stressa över att komma ihåg allt som behöver ordnas kan du känna dig trygg med att vi har koll och hjälper dig hela vägen till din nya bostad.

Prisvärd flytthjälp för det du behöver

Men det är inte bara vår professionella service och breda utbud av tjänster som gör oss till den bästa flyttfirman i Lund. Vi är också mycket konkurrenskraftiga vad gäller priser, och vi erbjuder alltid våra kunder det bästa priset vi kan. Vi förstår att flytten kan vara en dyr affär, så vi strävar alltid efter att hitta lösningar som passar dina behov och budget. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får flytthjälp av ett seriöst företag till rätt pris.
Vi har lång erfarenhet av att hantera olika typer av flyttar, och vi vet hur viktigt det är att vara noga med alla detaljer för att säkerställa en smidig flyttprocess. Om du vill veta mer om våra tjänster inom flytthjälp i Lund, om du vill få ett kostnadsförslag för din flytt eller vill veta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt i din flytt, så är du välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring din flytt. Tveka inte att höra av dig till oss – vi ser fram emot att hjälpa dig att flytta till din nya adress på ett smidigt och stressfritt sätt!