maxflytt.se

Flyttstädning Trelleborg

Vi hjälper dig med din flyttstädning när du ska flytta så du undviker petiga fastighetsägare!

Flyttstädning Trelleborg

MaxFlytt kan erbjuda dig en flyttstädning av bästa kvalité. Tjänsten baserar sig på stor städning av tomma bostäder och lokaler där samtliga lösa inventarier är borttagna. Städmaterialet ingår alltid i vår service. Vi lämnar en nöjd kund garanti på flyttstädningen. Så du kan vara säker på att du lämnar en ren bostad vidare till den nya ägaren. Dessa punkter ingår i flyttstädningen (räcker för att alla bostadsföreningar ska godkänna flyttstädningen), men ni kan självklart lägga till fler enligt era önskemål:

Flyttstädningen kan vara ett av de mest stressfulla sakerna när du ska flytta. Därför kan det vara användbart att anlita ett professionellt företag för att spara din värdefulla tid. Den tiden kan du lägga på att njuta av ditt nya boende istället.

Känner du dig stressad inför en flytt kan vi på Max Flytt & städ underlätta din vardag genom att erbjuda dig en effektiv och professionell flyttstädning i hela Skåne till ett fast pris. Vi erbjuder även bohagsflytt, företagsflytt samt besiktning av en genomförd flyttstädning tillsammans med dig som kund, fastighetsägaren eller hyresgästen.

Vad ingår i flyttstädning i Trelleborg?

Alla rum

Kök

Garanti: Vi lämnar alltid garanti på städningen, 7 dagar från och med flyttstädningsdagen. Klagomål efter kundens godkännande beaktas inte. Bostaden ska vara tom när vi utför flyttstädning.

Dags att byta bostad?

Det är viktigt för fastighetsföretag att få tillbaka ett ren bostad. Ni släpper onödiga böter på grund av områden som är svår att rena eller dör man oftar glömma rena de. Genom att välja oss så väljer du flera tals år av erfarna städare. Efter att vi är klara så behöver du inte oroa dig om vi har missat att städa ett område.